Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Obrazek „ÁŠA“
Miroslav - Hulho malý postavou, ale velký duchem. Zamlada běhal    a i skákal padákem, nyní již jen chodí nebo jezdí na kole.
Maká jako ekonom, zkoušel pár let vybírat v Hulho i příspěvky, ale po revoluci u této činnosti zkrachoval.
Z Ostravy přes Č.Budějovice a Rakovník se dopracoval až do Prahy.

Jako jediný z nás má již třetí oficiální ženu.

 

Obrazek“FICO”
Něhoslav  – Hulho s nejhustším ochlupením, které mu umožňuje  spát na čundrech pouze ve slipech. Dokud byl mladý a mrštný,   hrával dobře fotbal. Nyní inklinuje k šachům.
Věnuje se programování, na čundrech mluví neustále a to        nejraději v jazyce basic.Snaží se naučit hrát tenis.

Z jihomoravské vísky to dotáhl až do Ostravy.

 

Obrazek“GOGO” 

Jiří – zakladatel hulhovních kronik, milovník brouků, motýlů, minerálů a smírčích křížů.
Pravověrný čundrák, který má nad postelí stále sbalenou usárnu. Zásadně nehraje fotbal, z našich hokejistů zná Pantůčka.

Z jižní Moravy to od vínka přes Prahu dotáhl až k březňákovi        v Ústí nad Labem.

 

Obrazek“HALAMA”

 Jan  – Hulho se svým názorem, kreslíř, znalec armád a všeho válečného. Fotbal hraje zásadně v kanadách, proto bývá často  stavěn do brány, kde tolik nemůže uškodit.

Na čundry, které organizuje, téměř zásadně nejezdí.
Maluje grafikony, ale už se smířil s tím, že vlaky si stejně jezdí          jak chtějí.
Z Ostravy se dopracoval do Olomouce.

 

Obrazek“KLOF”
Petr
– Hulho s pomněnkovýma očima. Na škole proslul tím, že cvika zásadně kopčil sám od sebe.Hulhovní vypravěč téměř neskutečných historek ze  života.

Dotáhl to vysoko, takže fotky s ním patřily na čundrech k těm nejžádanějším. Na čundrech zavedl přítomnost psa Betynky,     rovněž nám ukázal první mobil. Nyní vše řídí již jako důchodce.

 

opp...jpg“OU DŽÍ” 

Pavel  – zakladatel a duchovní vůdce hnutí Hulho, který ve fotbalových mačích  nechával duši  i nervy. Akce bez něj nebyla    tou správnou akcí.

Ze Šumperka se zabydlil v Hranicích, odkud se snažil řídit a organizovat dopravu ČD. Od roku 1994 se na čundru neobjevil,   nyní jako důchodce opět k nám na podzim roku 2015 nalezl cestu.

 

Obrazek“KOLO” 
Pavel  - jediný Hulho, který byl v hlavních zprávách TV Nova –     to když při vyhlídkovém letu nad Prahou vysadil u jejich motorového rogala motor. Od té doby má nový obratel a pár titanových šroubů.
Na čundry vyráží s berlí, která mu ale nevadí při dobývání    českých a moravských vrcholů. Stále nemá mobil a každý rok chodí Prčice.V současné době se zabývá mimopracovně recyklací, pracovně potom tvorbou grafikonů. 

Z jižní Moravy se dopracoval do Prahy.

 

Obrazek“KRÉMA”

František  - výborný sportovec a matematik, který si zamlada sedl do H2SO4. Díky tomu, že se oženil s naší spolužačkou a příznivkyní Valikou, zůstal za hranicemi a stal se i cizincem .  Tudíž nemáme o cizí měnu na čundrech nouzi a to i když ji nepotřebujeme. Fotbal hrával dobře.

Z Hustopeč přesídlil do Povážské Bystrice, kde se živil vším možným co zavání počtama. V současné době již jako    důchodce hlídá vnoučata ve Sverepci.

 

Obrazek“MINČOL”

Pavel  – na škole pochopil, že škola není vše a stal se strojvůdcem. Nyní sviští na rychlících.                                             Na veřejnosti se proslavil tím, že díky prasklé kolejnici sjel     s vlakem na pražce. Vše ale zvládl s bravurou starého         ajznbony a po kolejích sviští dál.

Jako jeden z mála z nás jedná téměř vždy rozumně a slivovice     od něj se dá vždy také pít.

Z moravských Ostopovic se zahnízdil v pražských Klánovicích.

 

Obrazek“TATA”

Vladimír  – Hulho s thymolinovým úsměvem, vždy dobře       naladěn a kupodivu i se stále štíhlou postavou.

I on pochopil, že škola není vše a vrhl se na autobusy. Když není     u autobusů, šlape na kole. Někdy si ale myslí, že ušlape tolik jako autobus, potom přijíždí dvojmo i s vlkem.

Z rodné Olomouce se dosud nehnul, ale s prací již praštil.

 

Obrazek“ZELENÝ” 

František  – skvělý fotbalista a sportovec. Z dění na čundrech bývá někdy lehce nervózní, aby se uklidnil, vrhl se na tenis.

Pracovně se věnuje železničním vagonům.

Z Přerova se dopracoval do Frýdku-Místku.                          Z Frýdku jezdí na kole do Ostravy, když je zima vyráží       z Místku.

 

Obrazek“IVAN Z JÁRKU” 

Ivan – na škole nejevil o Hulho zájem, ale se stářím mu      přišel  na chuť. Nyní patří k neodmyslitelným účastníkům  čundrů.

Díky tomu, že po škole pracoval v Čiernej pri Čope se nyní plynně dorozumí maďarsky, rómsky, ukrajinsky a rumunsky.  Nyní se ale raději věnuje zvelebování dopravních software.

Z vísky na jižní Moravě doputoval do Olomouce.

 

Obrazek“JABKO” 

Ladislav  – pravověrný turista každým coulem.                    V ČR neexistuje centimetr čtvereční plochy, který by     nenavštívil a neexistuje bylina, kterou by nevyfotil.                 Tomu odpovídá i tempo a délka jeho chůze, na čundrech      často mizí, aby se opět nečekaně objevil.
Na stará kolena si pořídil malou Majdalenku, takže je       neustále silný ve školních diktátech.
Z Nymburka stále dojíždí vlakem do Prahy, kde zůstal      železnici věrný.

 

Obrazek“INGE” 

Jan  – vášnivý karbaník, proto nás na škole       nezaregistroval.

Poté co pochopil, že karty se dají hrát i v lese na pařezu,  přidal se k nám a jeho fialová karimatka se stala neodmyslitelnou součástí našich čundrů.

Živí se byznysem v nákladních vagonech a vždy je radostí  bez sebe, když na nějaký jeho zapomenutý vagon narazíme.

Vše řídí z Olomouce.

 

img_4179.jpg“IVANKA - MÁMA” - hostující člen

Ivana  – třetí žena Áši, která se mu povedla nejvíce.      Vášnivá kameramanka a fotografka, kamerováním na čundrech sbírá materiál a síly na Oscara. Hulho její videa ocenilo třemi Hulhooscary.             

Bydlí s Ášou v Praze, kde organizuje kulturní život                pro celou ČR.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

   

 


                                                                           

 

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář